söndag 23 maj 2021

... för att vi var värda detta!


Det jag längtade efter igår när mjuka pussar och försiktiga buffningar från Stanley (och Audrey) väckt mig var frukost med mannen och senare en längre löptur. 

Både fredag och lördag innebar mycket stillasittande på grund av bilkörning och kroppen bad om (nästan skrek) efter fysisk aktivitet. Så löparskor på och iväg, lite kyligt och blåsigt men skönt.


Tog ut mig mer än planerat och efter dusch och stretch så kändes häng i soffan helt okey. Söndagen blev verkligen en vilodag med familjen samt chill i fokus. Att få göra ingenting och bara vara för att vi är värda det är emellanåt bästa medicinen. 


Tog oss dessutom tid att skåla för Lejonkungen som genomfört sin kandidatexamen (i psykologi) med bästa betyg! Han är halvvägs, har sin Master kvar och kan verkligen sträcka på sig samt klappa sig själv på axeln. Trist dock att han inte kunde fira med sina kursare och lärare i London, pandemin stoppade detta ... denna gång. Kanske går bättre efter Mastern är avslutad?

Men allt detta var igår nu startar en ny vecka och arbetsuppgifterna ställer sig på kö, dags att ta itu med to do listan. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar