måndag 10 maj 2021

Taskig timing


Vår i luften och ljummen vind. Underbart!

När allt förberedande arbete var klart och temperaturen ute skön så lockade trädgårdsfix. Få skita ner fingrarna genom att rycka upp de gula solar som börjat sprida sig (läs maskrosor) samt andra objudna gäster, vilka slagit rot på "fel" ställe.

När ogräset fått ge vika beslöt jag att måla om en trädgårdspall i samma blå nyans som den lilla utemöbeln. Fram med pensel, färg och tidningar att ställa pallen på. Började med undersidan. Avkopplande och rogivande.


Så från ingenstans började det regna? Något som inte kändes välkomnande men som trots allt inträffade. Inte många men tillräckligt för att kallas droppar. 

Taskig timing ...

Jag målade klart undersidan och städade bort pensel samt färg. Shit happens. Regndropparna upphörde och pallen lämnades där den stod. Gick inte att lyfta eller undertecknad hade ingen lust då det skulle innebära rikligt med färgkladd.

Pallen fick torka på plats över natten och senare idag ska den studeras för att utvärdera resultatet, därefter kan förhoppningsvis framsidan målas (utan regnstänk).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar