lördag 21 augusti 2021

Snälla, snälla ... snälla!!!


Vi har en mycket missnöjd liten prinsessa hemma. Hon har startat upp operation "utmattning". Efter att ha fått gå ut och börja nosa samt utforska den värld som finns utanför våra fönster så är lilla A inte nöjd med de stängda dörrarna.

Första dygnet hemma gick bra, då det var skönt att få vila ostörd samt äta och få mysa med Stanley. Dagarna efter fungerade hyggligt tack vare allt regn som strilat mer eller mindre ihållande och oavbrutet  MEN sen kom solen.

Audrey springer från fönster till fönster och jamar. Hon ger sig inte utan tillämpar någon form av utmattningstaktik. Jag lider med henne men eftersom undertecknad arbetar och inte kan ha någon som helst koll så låter jag mannen bestämma.


Tyvärr för A så höll hon sig borta i 1,5 dygn sist och vi var tvungna att "lura" in henne, det tog på vår sömn. Mannen klarar inte detta lika bra som jag, han behöver alla sina timmar för att kroppen ska fungera. 

Läget är svårt. Vad som är rätt eller fel att göra kan enbart spekuleras, så tills vidare får fönster och dörrar vara stängda vilket innebär att lilla A fortsätter att böna och be.

To be continue ...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar