måndag 13 mars 2023

Då såg jag "det"


Jag älskar när fördomar grusas. När tvivel och förutfattade meningar får backa och sanningen visar sig på ett sätt som får mig/oss att tänka om, att tänka till.

Igår skulle jag testa ett cirkelfyspass som rekommenderats, det sas vara väldigt bra, populärt och krävdes förbokning. Från väntelistan hade undertecknad meddelats att en plats var min så väskan packades och jag traskade iväg. Cirkelfys är kanske inte det roligaste som finns men det är bra träning så varför inte testa. Mitt motto är att prova innan jag uttalar mig, för vem vet det kanske blir jackpott!?

Instruktören kom, en lätt korpulent man med ordentlig kulmage, inte så mycket med det tänkte jag eftersom ledaren oftast instruerar och går runt i salen för att pushar på, tvivlade därför varken på mannens kunskaper och/eller hans kompetens.



Under genomgången av varje station såg jag "det"

Visserligen bar han extravikt men smidigheten, styrkan och balansen fanns där. Mannen rörde sig lätt och även om han fick pulspåslag då han pratade samtidigt som övningarna skulle illustreras så fanns där en kattlik rörlighet.

Hatten av. Blev imponerad samtidigt som undertecknad konstaterade att de förutfattade meningarna kunde få krypa tillbaka in i sitt hörn igen. Fy skäms!

En riktigt bra träningstimme genomfördes och coachandet från instruktören var klockrent. Betyg = högt. Kommer absolut att återvända om tid och dag passar (träningen sker före lunch).





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar