lördag 18 mars 2023

Hur gömmer du något som är omöjligt att gömma?


Om typ tre veckor fyller mannen år och i fredagskväll fick jag ett paket hemkört, en present. Hade förvarnat att enbart undertecknad  fick öppna ytterdörren så mannen lovade att hålla sig på annan plats i huset.

Visste att gåvan var modell större men när den överlämnades så insåg jag att den var riktigt stooor! Skulle det överhuvudtaget vara möjligt att gömma paketet? Utan att ha mätt så gissar jag att måtten är 50 x 70 x 50 centimeter. 

Öppnade dörren till Lejonkungens rum, parkerade lådan där och meddelade att det är förbjudet område för mannen åtminstone till dess att annat lager hittats. 



Fick veta att vårt källarförråd inte är tillgängligt (där gömmer mannen mina födelsedagspresenter, det är en vecka mellan våra dagar). 

Alla garderober och mindre förråd i huset är för små och att lyfta ut lådan till poolhuset känns fel då det är öppen planlösning. Uteförråden är kalla, råa och eventuellt fuktiga så inte heller dessa fungerar.

Då säger mannen: "Kan du inte lägga paketet under Lejonkungens säng?"

Hur skulle det vara möjligt? 😂😂😂 I så fall får jag lyfta sängen och låta den vila på paketet ... men mannen undrar ju bara, han har inte sett kartongen, vill hjälpa till och erbjuder en lösning.

För närvarande är härligheten klädd i filt och jag har placerat två prydnadskuddar ovanpå. Kanske något för katterna att mysa på? De vill ha dagligt tillträde till Lejonkungens rum precis som jag. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar