onsdag 22 mars 2023

Ibland tänker jag fel ...



Jag har ökat på mitt antal av studenter (att vara mentor för) och det känns både rimligt och bra. Varje relation och möte berikar och det är spännande att se vart våra resor är på väg.

Igår hade jag mina två "första" inbokade, en före och en efter lunch. På sista tiden har vi setts digitalt och med regnet hängande i luften (och efter att ha genomfört en fuktig löprunda) så kändes det skönt att fixa en stor kopp te och rigga för möte nummer ett. Hade god tid på mig och scrollade genom sociala media. Precis när jag skulle starta upp så sneglade undertecknad av någon anledning på schemat och kunde tydligt läsa att mötet skulle ske IRL, ansikte mot ansikte på campus.

Shit!!!



Plötsligt blev det bråttom. Hade inget magiskt trollspö som kunde ta mig från en punkt till en annan på några sekunder ... 

Tack och lov att vi nästan bor på campus och att det i stort sätt inte tar någon tid alls att gå hemifrån till mötesrummet. 

Messade studenten att jag tänkt fel och gav mig av. Fick svar att det var lugnt, hen satt fortfarande på föreläsning. Jag hann landa och fick vänta, vilket kändes okey då undertecknad faktiskt var den som haft mindre koll (ja ... eller trott att jag hade full koll).



Möte nummer två förflöt problemfritt och när det var klart fanns tid att baka inte ett utan tre matbröd. Favoriten (ger två limpor) samt ett nytt. Blir spännande att smaka. 





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar