onsdag 29 mars 2023

Hur "nice" som helst



Mannen hade meddelat att de övat stämmor inför gårdagen men när konserten väl skulle ske så fick två tredjedelar kalla fötter och bangade.

Börjar från början ...

Då mannen upptäckte att undertecknad vaknat sa han att jag skulle stoppa huvudet under täcket och stanna där. Inget tjuvkikande. Han försvann och öppnande samt stängande av garderobsdörrar hördes, sen sången, extremt kort i år då större delen av kören vägrade öppna sina munnar.

När jag tilläts öppna ögonen så överräcktes paket inslagna i papper eller stora filtar. Audrey och Stanley tyckte att de gjort sitt då de inspekterat, kontrollerat och godkänt gåvorna tidigare, med andra ord uteblev de från paketöppningen.



Fick en härlig dag med de närmaste. Vi valde semlor istället för tårta och senare japansk hämtmat till middag. Sönerna ringde och hyllningar hopade sig på sociala medier, privata meddelanden och via telefonen. Blev då och blir om igen varm i hjärtat av alla grattis. Tack

Att få vara ledig på sin födelsedag är mysigt. Inga tider att passa. Bara vara. Njuta. Vila. Träna. Känna tacksamhet och närvaro, hur nice som helst - önskar att alla får/fick ha det så när de blir ett år äldre. 



Nu lämnar jag dock över staffetpinnen till min svägerska 

och alla andra som fyller år IDAG. Grattis till er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar