måndag 6 mars 2023

Relevant undran

 


När jag kommer hem så byter jag om. Kanske byter jag ned mig? (Beror visserligen på vilken typ av jobb undertecknad utfört samt känsla.)

Av med "arbetskläder" och på med mys. Att glida runt i tights, linne och långkofta är det bästa jag vet. Inga kläder som stramar, allt är mjukt och skönt. Jag kan röra mig obehindrat och rulla ihop mig som en liten boll i soffhörnet, because I'm worth it!




Helst går jag barfota, är ingen strumpmänniska och speciellt inte strumpbyxor som stänger in fötterna  och håller dem fängslade. Jag gillar att känna greppet under foten och njuter av att kunna vifta på tårna.

Gårdagskvällen till ära var jag lite frusen. Letade fram ett par "overknee stockings" i ull och drog på, lite stora vilket gör att det går utmärkt att just vifta på tårna .

Längst upp på strumporna sitter ett flätat garnband som fungerar som någon variant av strumphållare, typ dragsko. Justera hur tight du vill knyta och strumporna låter bli att glida ned. I varje ände på bandet hänger en garnboll, sammanlagt har jag fyra dansande garnbollar när jag rör mig. Mannen påstår att det ser ut som om jag ska dansa folkdans a' la knätofs.

Katterna undrar varför matte har leksaker fästa i strumporna? Borde inte bollarna vara deras?







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar