måndag 18 juni 2018

Kommer någon eller kanske ingen alls?


Jag är inte alltid ute i god tid, emellanåt kan jag tänka och planera men sen görs inte det där sista som ser till att sätta hjulet i rullning. Min eminenta plan rinner ut i sanden ... för att jag inte får tummen ur.

Finns bara en sak att göra, låta bli att tänka!

Så gjorde jag igår när min sommaryoga presenterades. Under lång tid har jag tänkt förbereda, meddela och kanske sätta upp lappar men det enda jag gjort är att prata med vissa intressenter.


Jag har upptäckt att när jag sätter ord på mina tankar, kastar upp bollar i luften så att många både ser och hör så tvingar jag ut mig själv i det område där jag blir kreativ, där saker händer.

Att lägga upp mitt event i sociala medier ger mig ingen möjlighet att backa, ide'n  blir verklig och det är framåt som gäller, åt det håll som jag vill gå.

Så ikväll blir det spännande att se om någon kommer och yogar med mig? Med kort varsel så har många anmält att de vill men inte har möjlighet denna gång. Jag förstår. Kanske kommer några ... kanske får jag yoga själv på allmänningen (för det är min plan om jag blir ensam med min matta)?

Det visar sig.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar