måndag 25 april 2016

10 veckor ... check, två veckor till målgång

Näst sista veckan på min meditationskurs, med andra ord så har det snart gått tre månader sedan jag började. För min del har det hänt en hel del under denna tid.


Inte en enda dag har jag "glömt bort", fuskat eller prioriterat annat (så att jag missat en sittning). Inte ens de veckor som var mina hells week. När jag ger mig in i en ny uppgift/lär mig något nytt så blir jag målfokuserad, vill lyckas.

Vissa dagar har krävt mer planering än andra men hittills är jag stolt över att kunna skriva I made it ... so far!


Min tuffaste utmaning blir att hitta tid nu när vi snart flyger till New York. Vi ska upp i ottan och då kommer jag knappast att ha lust att köra meditation innan avfärd. Planering är A och O så det löser sig. Väl på plats i The big apple kan jag köra samma upplägg som hemma, direkt på morgonen, det fungerar bäst.

17 minuters meditation, en minut från mål. Höfter och ben gör sig fortfarande påminda och vissa dagar måste jag försiktigt byta ställning då någon fot domnar. Så min nästa utmaning är att hitta den ultimata positionen för min kropp men jag känner varken stress eller brådska, det kommer.


Namasté

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar