onsdag 20 april 2016

Om jag ändå kunde vara lite klok


Känns som att jag "gamblear" lite för mycket med mina fötter just nu. Skulle bytt och köpt nya träningsskor för länge sen typ minst ett år sen men ...

Så bokades vår New York resa och plötsligt blev det smartast att vänta med inköp till vi kommer till The big apple.


Skorna som borde kasserats går på övertid och mina fötter knorrar. Jag i min tur försöker lyssna till kroppen och tänka hur jag belastar. Vill inte skada mig!

Idag är höger häl sur och ömmar. Min uppgift är att ödsla kärlek och omsorg över foten för att sen hoppas att hälen piggar på sig.

Samtidigt så vet jag att nästa träningspass kan orsaka andra slitningar som ömma benhinnor eller ont i främre trampdynorna.

Jag vill inte skada mig och ändå testar jag kroppens gränser lite väl mycket nu?! Tanken att hoppa över de tre pass som återstår innan vår avfärd har fladdrat förbi men vet samtidigt att det är risk att jag själv surnar till och börjar klättra på väggarna.


Köpa dyra skor nu, redan idag har tydligen suddats ut bland de alternativ som finns. Ekonomi eller kropp? Under andra förutsättningar skulle jag självklart ropa kropp.

Nu verkar hjärnan och förnuftet bortkopplat, allt hopp fokuseras på möjligheten att lyckas och jag undrar vad som hände med min klokhet? Eller ... just ja, i dessa fall är jag inte känd för att tänka efter utan mer för att skjuta från höften och hoppas på tur.


Så du där ute, var klokare än jag, det är inte värt att skada sig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar