torsdag 28 april 2016

Men var har jag lagt passet???


En lång to-do-lista innan arbete men det spöregnar ute och segheten från igår är kurerad med en god natts sömn. Magen mår som pricken över i:et bra igen, så påt´bara!

Betala räkningar, kolla konto, göra inköpslista så sonen har den mat han önskar, packa, städa och försöka få iväg ett nytt manusbidrag, det är mina främsta prio denna förmiddag. Jag har redan hunnit halvvägs och känner mig riktigt nöjd.

Fick panik en stund då jag inte kunde hitta mitt pass! De borde legat tillsammans med våra resehandlingar, guidebok och valuta. Nix pix ... INGET PASS???


Vad sjutton? Det fanns ju nyss, det är giltigt och jag har hållit det i min hand för inte så länge sen. Att tro att någon i familjen skulle ha flyttat på det var otänkbart, varför skulle de göra det? Så den ende misstänkte var jag själv.

Började leta på golvet och på de ställen som passet skulle kunna ligga på. Nitlott. Kollade mellan och i klädhögen jag lagt fram inför resan, fortfarande inget fynd.

Tänk, tänk ... tänk, var hade jag det sist?

Så minns jag strulet med ESTA det vill säga visum till USA. Hmn ... Jag var tvungen att scanna in passet och mejla iväg. Kunde passet fortfarande ligga kvar i scannern? Men det var ju för typ över en månad sen om inte mer!?

Går med bestämda steg till scannern och mycket riktigt så ligger passet där. Tack och lov!


Puss och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar