torsdag 14 april 2016

Dags att vända blad

Nu börjar mitt arbete (min tjänst) på riktigt, slut på extratimmar och vikariat. Äntligen! Även om det ironiskt nog är så att jag börjar med ett extrapass för att dagen efter tillträda min tjänst. Så nu kan vi säga att min semester är slut.


För att fira (inte bara mig utan oss alla) kickar vi igång med en AW. Jag stänger butiken, går av extrapasset, promenerar över till sportbaren, hänger med mina härliga kollegor för att dagen efter börja på riktigt.

Vi ska bowla, det är kul även om jag inte är någon expert ... bara en väldigt glad amatör, med betoning på amatör. Vi får väl se hur många som bowlar? Det går rykten om att vissa inte kan, de är rädda för att bryta naglar! Inga problem för mig, mina är kortklippta.


Hur det sen går är en annan femma. I vuxen ålder har inga knasiga episoder inträffat just mig. Jag gör så gott jag kan och mitt mål är att ha trevligt.

Minns en kväll i Newcastle. Jag hade rest runt i Skottland tillsammans med en kompis. På väg hemåt, båten skulle gå från just Newcastle till Göteborg, så beslöt vi att hälsa på hennes gamla kibbutz kompisar. Supertrevligt.

En av kvällarna började vi i en bowlinghall med öl och cider. Vet inte om jag någonsin tidigare testat bowling? Hur som helst tappade jag (av misstag) mitt klot i knät på en av killarna som utbrast: "No children for me!"

Oops ... inte meningen, kände mig jättedum. Killen fick typ trösta mig. Har aldrig gjort om det misstaget och har inga planer på att göra det denna kväll heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar