torsdag 19 maj 2016

Ekorrn´satt i granen ... NOT!

Känner mig redo för äventyr igen! Är sugen på att packa väskan och ge mig av. Det finns så mycket att både se och upptäcka.

Tyvärr för mig så får det bli på hemmaplan om det ska bli av, har typ ingen semester att ta ut och är uppbokad på jobb hela sommaren (minus en vecka). Jag får därför använda min kreativa sida och skapa magi i nuet.


Ni ska få möta en liten ekorre, New York bo, som jag stötte i Madison Square Park. En liten rackare som jag trodde skulle vara skygg. Bäst att vara snabb med mobilens kamera samtidigt som jag försökte röra mig både långsamt och försiktigt för att inte skrämma. Klick, klick, klick och klick.


Det visade sig att den lille killen/tjejen inte alls var blyg utan värsta linslusen. Vi fick ögonkontakt och istället för att springa åt andra hållet så kom ekorren till mig, på lagom "span avstånd" för oss båda.


Hej svejs sa ekorren, klättrade över stängslet och sprang över gångvägen till närmaste rabatt. Ett vardagsäventyr för mig men kanske inte för den stora ekorren som säkerligen möter massor av människor varje dag.


Jag tackar för bilderna jag fick, som den så schysst bjöd på
och arkiverar minnet av vårt möte i huvudets New York mapp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar