onsdag 4 maj 2016

Highline nästa

Fortsatt regn, vädret i The Big Apple varierar sig inte, just nu spöregnar det ... vore trevligt med lite variation men vi gör det bästa av situationen.


Så med paraplyer i händerna och våra varmaste kläder på, promenerade vi mot Chelsea och Highline, promenadstråket uppe i "skyn" vid/på en nedlagd höghöjdsräls, som en avlång parkanläggning. Vinden tog i men jag är glad att vi tog oss dit. En häftig promenad!

Vi borde haft med oss stegräknare. Jag har inte tränat på en vecka (om vi bortser från min dagliga meditation samt yoga) så där så jag blir riktigt svettig men våra kroppar talar om att vi är i konstant rörelse. Kan lugnt säga att vi hunnit promenera över större delen av Manhattan, både de mer ruffiga och de exklusiva gatorna.

En lunchfavorit har blivit fast slow food kedjan Essen', där plockar man varm buffémat, sallad, frukt eller väljer över disk vad man vill äta, att ta med eller äta där. Oerhört fräscha råvaror och utsökt god mat. Mums!


På kvällarna har vi testat restauranger runt kvarteret, en italiensk toppkrog och sen ett par pubar. Vår favorit så här långt är den irländska Pigs n' Whistle. Så trevliga och mumsig mat samt god öl. Blir en favorit i repris ikväll. Nu fötterna i högläge och lite fika.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar