lördag 7 maj 2016

Vi som älskar tak


Det är underbart att komma hem till sommarvärme! Igår landade jag på balkongen tillsammans med vår honkatt, hon höll sig i skuggan och jag fick värma mig i solen.

Döm av min förvåning när jag lyfte huvudet och tittade på husen mitt emot, inte det i vår förening utan de på andra sidan gatan.

En solbadare, precis som jag, hade tagit med sig pick och pack för att göra det mysigt för sig. Krupit ut genom sitt fönster och satt sig på taket!


Inte enbart Tiger och jag som älskar tak ... om jag bott som kvinnan mitt emot (utan balkong) så hade tanken säkert slagit mig, ett vardags äventyr på hög höjd.

Men om mannen varit hemma så hade han troligtvis stoppat min utflykt.
Knappast tillåtet att sitta så, inte säkert för fem öre men häftigt!

Berättade för mannen över vår sushi middag, då svarade han att han sett ett gäng grabbar sitta på samma tak ovh dricka öl. Då tänker jag att kvinnan satt säkrare, ingen alkohol inblandad haha


Min meditationskurs avslutas idag, på balkongen precis som igår. Ett måste är att ta med en sittvänliga kudde ut. Igår vek jag yoga handduken men då domnade fötterna av anspänningen så idag ska jag vara snällare mot kroppen.

Säger bara: Hipp, hipp och hurra, jag gjorde det! Tog mig igenom de tre månaderna på mattan och har inte fuskat en enda dag ... inte ens när vi rest fram och tillbaka över Atlanten. Nu gäller det bara att hålla i, kanske gå om kursen så att kunskapen sätter sig i ryggmärgen?


Hej svejs,
balkongen nästa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar