torsdag 5 maj 2016

Fight Ave & Central Park

Inget regn men heller ingen värme möter oss när vi drar upp hissgardinerna denna näst sista morgon av vårt New York besök. Regnet gör stor skillnad, mulet är bättre.


Vi glider ned till frukosten som efter vår första morgon blivit bättre. Det finns bröd och bagels! Något annat som serveras är keso i 110 grams burkar samt Philadelphia ost i små burkar. Bananer, bröd, ost, keso, juice och te mättar bra.

Börjar förmiddagen med shopping. Vi går 6e Ave. Jag har hittat en ny favoritbutik Urban Outfitters, egentligen yngre sonens men nu även min. Cool inredning, provhytter och trevlig personal. Retrohipt

Sen gör vi ett återbesök i HBO shopen, här finns allt från Games of Thrownes, Sex and the City, Vinyl, Sopranos, Girls, Bordwalk Empire ... Vi har upptäckt att det finns både Monopol och Risk baserat på Game of Thrownes serien. Funderar på att köpa men inser att de är för stora för att trycka ned i någon av våra väskor, så vi släpper den idén.


Efter lunch är det dags för något jag längtat efter: a walk in the park, Central Park. Vi börjar med att gå dit och ägnar sen hela eftermiddagen åt att bara vara i The Big Apples "lungor". Fotar massor och njuter fullt ut. Vi går så att fötterna skriker efter vila men fortsätter ändå. Lägga fötterna i högläge kan vi göra på hotellrummet.

Om jag bodde i N Y så skulle jag löpa längs stigarna, blir enormt sugen när vi flera gånger blir omsprungna av allt från nybörjare till "riktiga" löpare. Har inga passande skor med mig och har inte heller hittat att köpa trots att vi letat i ett antal sportbutiker, så vi går ... och är nöjda med det.


En bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar