söndag 2 juni 2019

Då var det väl inte meningen då?!?


Det finns dagar då få saker blir som planerat, igår hade jag en sådan. På söndagsförmiddagar brukar jag träna, puls och kondition. En "må bra timme" som fyller på massor av energi och när jag senare kommer hem står lunchen på bordet (som mannen lagat).

Igår gick jag iväg för att ganska snart öppna vår ytterdörr igen, passet var inställt. Ovanligt. Vikarie är det normala så strukna pass inträffar ytterst sällan.

"Jaha, då var det inte meningen då", tänkte jag och beslöt att yoga på altanen. Varför inte slå två flugor i en smäll och dessutom filma nästa Youtube video!


Jag riggade kameran och tryckte på rec sen försvann jag in i yogapositionerna. Det var först en halvtimme senare när jag skulle kolla resultatet som jag upptäckte att det inte fanns någon inspelning??? Men jag hade ju tryckt på rec ... möjligtvis varit för lätt på handen.

Okey, ingen video ... då var väl inte det heller meningen?

Finns ingen anledning att gå igång, bli besviken eller sur. Fanns ett val, göra ny inspelning eller låta saken bero. Jag valde att gå och fixa lunch. Överraskade Lejonkungen med pannkakor med grädde och sylt, det blev uppskattat.

Resten av dagen fortsatte lite i samma spår men sammantaget så hade vi en härlig familjesöndag. Det blir inte alltid som vi tänkt men det kan bli bra ändå!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar