söndag 16 juni 2019

Utloggad, avkopplad och lycklig


Det går att överleva utan sociala medier till och med en hel helg. Jag har knappt tittat på telefonen, har haft för mycket betydligas viktigare saker att styra upp ... som Astronautens examens mottagning/fest.

Med en hel del hjälp och support från ena syrran med familj samt så klart mannen, Lejonkungen och en underbar ❤️ nära vän. Det har bakats, organiserats, handlats och lagats mat, allt i en salig röra. Det här med städning behövde jag inte ens fundera över (YES, YES, YES),  det tog "familjen" tag i.


Så kom lördagen med strålande sommarväder. Mannen fixade massor av filtar och syrran bar omkring alla utebord hon hittade. Svågern ordnade snyggaste sopstationen och sönerna samt min systerdotter var lite överallt och fixade/pysslade.

Det här att vi INTE hittade någon loungemöbel samt glömt att låna ihop fällstolar visade sig vara det bästa receptet för en lyckad fest. Mannens filtar i skuggan under fruktträden bjöd in till en välkomnande och  avslappnad tillställning. Buffébord i skuggan, backar med dryck och glada minglande gäster gjorde vår dag/kväll.


Picknick i gräset (fanns bord och stolar för de som önskade), ständigt mingel, hänggungor och hängmatta som flitigt användes samt poolbad för de som önskade var och blev helt rätt. Astronauten var sååå nöjd. Då blir mamman glad!

Vi hade inte kunnat drömma om ett bättre minne. Opretentiöst är bästa förutsättningarna för en lyckad fest. Så TACK alla ni som var med och gjorde vår dag/kväll så magisk!!!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar