söndag 30 juni 2019

Min kropp är extremt smart!


Så lustigt det kan vara, efter min kurs och hemkomsten från den så slog kroppen över till semesterläge. Lördag eftermiddag och söndag men ... sen arbetar jag.

Hur tänkte jag nu?


Eller så är min kropp extremt smart, den tar de chanser den får och gör det absolut bästa av dessa?! Så egentligen kanske allt handlade om weekend läge för mig. Sommar, sol, värme och återhämtning betyder ofta semester men i det liv vi lever så är det lättare att gå från det ena till det andra. Lyx!

Mannen köpte loungemöbel när jag var borta. Den var ihop monterad ( när jag kom hem), i lördagskväll fixade jag med dynor och kuddar. Vi tog ett glas vin där och njöt av sommaren och igår när alla sov kunde jag äta min frukost på samma ställe. Kändes som att vara utomlands. Lyx!


Igår handlade allt om att enbart vara, att njuta, umgås och ladda batterier. Hänga vid poolen och äta god mat. Den bästa av söndagar. Lyx.

I dag behöver jag steppa upp. Har ett möte kl 07 och senare ett kl 10. Det står bokföring och fakturering på schemat samt planering och sekvensering av sommaryogaklass. I dag.

Jag går från ett ytterläge till ett annat och det är inte ens svårt, inte heller krångligt, det bara ÄR.

Ha en skön måndag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar