söndag 11 september 2022

Det blir tomt ...



Idag (efter några timmars arbete på SLUs servicecenter) skjutsar jag Lejonkungen till Arlanda, han ska äntligen få åka tillbaka till sin favoritstad, London. Kings Collage väntar och den Master i psykologi som återstår innan han är klar med sin utbildning. Det kommer att bli tomt ... men sonen är lycklig så då är mannen och jag det också. Vi fick ha honom till låns några månader. Nu är det dock dags för honom att kavla upp ärmarna och fortsätta där han avslutade. Plugga.



På tal om att nästan vara i mål så har det spikats och målats för fullt på uteförrådet. Lite finlir och sen är det dags att skura och måla golvet, innan inredning, det som är roligast. Snart, snart ...



Har en lång "att göra lista" men det är måndag och jag har en hel vecka på mig (i alla fall för några av uppgifterna) andra behöver tas itu med typ NU. Tänker: en sak i taget, på samma sätt som vi först tar ett steg och sen nästa när vi går eller springer.

I eftermiddag handlar det mesta om att förbereda de kvällsklasser jag har under kvällen, de är planerade och klara men då är dags att logga in och yoga igenom sekvenserna ytterligare en gång.

Önskar dig en bra start på veckan.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar