söndag 16 oktober 2022

Hur svårt kan det vara att trycka på en knapp?



Tydligen så svårt att en kort kurs behövs med tydliga visuella samt praktiska inslag. Endast en deltagare och dess handledare, så vi kan lugnt konstatera att "eleven" får all den uppmärksamhet och guidning som kan behövas.

Det är jag som fått en alldeles egen handledning av mannen, hur undertecknad bör trycka på toalettstolens spolningsknapp! Ja, du läser rätt ... 

Hur svårt kan det vara???



Jag tar det från början. I vårt gamla hus så hade båda toalettstolarnas spolningsknappar gett upp och börjat spricka sönder i plasten, det såg inte bra ut så mannen beställde nya och monterade. Vad som dock uppstod var en känslighet vid själva spolningen och det är här min lilla kurs kommer in. Jag trycker för länge, vilket innebar att mekaniken går i baklås och vattnet rinner.

Efter att ha vaknat en natt och hört hur toaletten fastnat i fel läge, fått gå upp och meka samt inte kunnat somna om så fick mannen nog. Jag behövde lära mig att vara lättare på fingret, göra om och göra rätt, ja du fattar, så undertecknad kallades in för tydlig genomgång.

Göra annorlunda så det blir rätt, tror att jag kan det nu men dröjer ändå kvar till tanken fyllts upp och toaletten tystnat. Hur svårt ska det behöva vara?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar