lördag 1 oktober 2022

Paket på villovägar



Efter en lång arbetsdag ute i trädgården samt en god middag så var det mysigt att starta upp ett nytt pussel med mannen. Vägen hit var dock längre än vi tänkt oss ...

För över en vecka sedan beställde mannen ett par pussel från Adlibris, de har fortfarande inte kommit. Meddelanden och aviseringar har skickats och dragits tillbaka under en hel vecka, till slut surnade mannen till. Leveransbolaget och Adlibris skyllde på varandra och plötsligt var den rätta adressen (hem till oss) felaktig? Eftersom pusslen för länge sedan lämnat Adlibris lager så gick inte beställningen att dra tillbaka, däremot kunde mannen stoppa betalningen. 



Vi beslöt att sluta spilla onödig energi och beställde nya från Danmark. Varorna lämnade lagret samma eftermiddag och igår (ett dygn efter att beställningen lagts) så kunde mannen hämta våra pussel i en postbox.

Alltså, hur svårt kan det vara?

Tydligen går det snabbare att köra från Danmark än från Morgongåva??? Ja, ja, vi är nöjda och vad gäller de första pusslen så kanske de dyker upp ... eller så gör det inte det?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar