onsdag 12 oktober 2022

Säg att något är omöjligt så "vägrar" jag ge upp



Kom till jobbet vid gott mod och med en känsla att allt skulle ordna sig rätt snart vad gällde kassan som strulat i receptionen, kan erkänna att så inte blev fallet. Allt tog tid ... Vad som var skönt var att vi var två stycken som kunde slå våra "kloka" huvuden ihop.

Mannen brukar andas att undertecknad inte är så teknisk, hmn, kanske har han rätt (?) vad jag däremot är bra på är problemlösning samt att hålla humöret uppe. Ett visst mått av tjurig envishet bidrar till att vilja lyckas, att inte kasta in handduken, utan att istället försöka om och om igen. Säg att något är omöjligt (för mig) så "vägrar" jag ge upp 😂😂😂




Vi fick igång kassan och lyckades återställa kontakten med kortläsaren innan det blev tydligt att det var kvittoskrivaren som krånglade. Det externa supportnumret tutade konstant upptaget men då vi har intern it-support på plats i huset så fanns schysst hjälp nära. Inte ens de löste problemet med några knapptryck men precis innan min kollega dök upp så vaknade skrivaren till liv. 

Under tiden vi arbetat hade ett paket levererats och ställts på bänken bakom disken. När kollegan anlände såg hon detta och utbrast glatt: "Titta vår nya kvittoskrivare!" 

Say no more ... 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar