måndag 29 juli 2024

Bland bortstädade inlines, lejon och paddleboards



På fästingfronten är allt i dagsläget lugnt 👍 (även om det är måånga dagar till undertecknad kan pusta ut). Väljer att fokusera på annat, som att läsa, löpa samt få Lejonkungen att berätta om sin gourmetresa med polare till San Sebastian.

Låter dagens inlägg handla om andra minnen, de som Facebook påminner om. Var så god att ta del av dessa:

För 14 år sedan, 29e juli 2010

Mannen undrar hur något boende någonsin kunde säljas tidigare ... innan stylisterna gjorde entré på arenan?!? (Vi hade köpt lägenheten mitt inne i stan och skulle göra i ordning stora huset för fotografering och senare försäljning)

För 13 år sedan, 20e juli 2011

Satte till slut på mig de bortstädade inlines som legat i dvala i flera år, totalt bortglömda. Oj, oj, oj ... det var Bambi på hal is de första 100 meterna. Hoppas ni alla fick er ett gott skratt, det bjuder jag på 😂 Kroppen hittade den gamla tekniken igen, väl begravd i minnesbanken och jag gled iväg. Lär dock få träningsvärk i rumpan




För 10 år sen, 29e juli 2014

Sitter och pustar efter en arbetsdag inomhus, behöver duscha bort all svett. Får meddelande av sonen att han gått sin första promenad med lejonen och så en elefanttur dessutom ... Tror jag är i fel världsdel eller nått!? Behöver ett svalkande dopp!

För 9 år sen, 29e juli 2015

Yogat på paddleboard på Fyrisån. Check

För 2 år sedan, 29e juli 2022

Tjuvstartar firandet av 30årig bröllopsdag på Hotell Havsbaden, samma ställe som vi tillbringade bröllopsnatten på




Ett annat år hyrde jag en sup tillsammans med kompis. Så kul! Ingen yoga, ingen Fyriså utan mer äventyrlig utflykt med badstopp i Ekoln. Så nice!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar