tisdag 9 juli 2024

VAD hade bitit mig?



Jag gillar minnen och därför kommer jag att bjuda på ännu ett ifrån framsidan av Sverige (där jag just nu befinner mig, hemma hos Astronauten och hans sambo). För sju år sedan åkte jag och mannen till Maldiverna, detta handlar om en dag på ön Kuredo:



Hände något mystiskt idag ... Efter att ha startat dagen med löpning och mumsig frukost så tog vi en lång strandpromenad ut på den strandtunga som vissa delar av dygnet ligger ovan vattenytan och andra under.
Väl tillbaka vid hyddan var det dags för chill i solen. När jag senare badade upptäckte jag att det var betydligt fler fiskar runt mig än tidigare, kanske för att havet var så stilla? Behövde ingen snorkel och ingen cyklop. De kollade in mig och jag dem.
Efter ett tag hämtade jag mina tillbehör för att kunna studera det marina livet närmare. Då ... under min snorkling hände något obehagligt! Det var som att något bet mig mellan skinkorna?!? Det brände och sved.
Upp, in i hyddan, ned med bikinitrosan och in i duschen. Bad U undersöka om något syntes? Men icke?!?
Vad hade bitit mig? En myra? Sandloppor? Kommer nog aldrig att få veta, kändes som ett myrbett eller att bli bränd av brännässlor ... Aj!!!
Så kan livet vara en slapp dag på Kuredu.




Just nu, i Göteborg, så är det inte den typen av badväder som jag beskrivit ovan. Vi har andra planer, skriver mer om det i morgon.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar