onsdag 10 juli 2024

Strilande regn ger andra möjligheter



Igår spöregnade det samt åskade. Göteborg bjöd på kvalmig värme. Hur fördrev vi bäst tiden? Jo genom att promenera iväg till Kastellet i Kviberg och besöka Klätterdomen för att leka.

Astronauten och I har all utrustning och kunskap som behövs för att säkra varandra samt mig. Det är ett par år sedan jag sist klättrade, då en juldag i Uppsala och ett skönt avbrott från julmat men nu ett trevligt inslag i en annars blöt stad. Ett stenkast från sonens och Is hem, vilket innebar en lagom lång promenad.

Alltså hur kul är det inte att klättra!?!



Jag älskar det och känner att detta faktiskt är något undertecknad skulle kunna bli bra på om klättringen bjöds in mer permanent i mitt liv. Nåja, nu är det inte så därför njuter jag extra mycket de gånger aktiviteten faktiskt blir av.

Intressant är hur kroppen blir trött, inte som jag är van utan på ett helt annat sätt. Tänker att fingrar, händer, armar och ben borde signalerat, det gjorde de inte, istället infann sig en känsla av orkeslöshet när kroppen tackade för träningen, både den och jag var nöjda och tillfredsställda.

Efter sen lunch, dusch och välbehövlig chilltid tog vi spårvagnen till Linné för att äta tapas. En bättre onsdag!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar