söndag 21 juli 2024

DÄR klev vi över mållinjen!



Check på 4000bitars pusslet! Igår la mannen de sista bitarna på plats och den världskarta som hängt med oss sedan mitten av mars visar upp hela sin prakt.

Gåvan var en present från Lejonkungen till sin pappa, en utmaning som visade sig innebära både en del klurande samt funderande innan vi över huvudtaget kunde starta bygget. Inget bord var stort nog ...



Med katter i huset (som av naturen är nyfikna och racear hej vilt, framför allt på natten så vågade vi inte lägga ut delarna hur som helst. Det gällde för oss att hitta en plats som var tillräckligt fredad men som ändå var lättillgänglig. Funderade länge på poolhuset men konstaterade att golvet inte är 100% plant, vilket det bör vara, så vi skippade den tanken.

Pusslet fick istället växa fram på golvet i vårt stora rum, för att sedan täckas med skivor (under natten samt alla de dagar då vi inte byggde) som inte gled då människor och/eller djur rörde sig i den delen av rummet.

Nu är vi dock klara!!! Heja mannen, han som pusslat när jag varit borta och sett till att vi tog oss hela vägen in i mål.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar