söndag 27 mars 2016

Allt har en ende

Snipp snapp snut så är påskhelgen nästan slut ... eller över som det egentligen heter. Sorgligt att vinka adjö till utflugen son med finaste flickvännen men lycklig över att de kom.


Nu blir det ordning och reda tycker våra pälsbollar, de får tillbaka "sitt" rum, ja eller egentligen är det sonens men han är ju så sällan hemma så katterna tycker att de har ärvt det.

Jag och yogamattan flyttar också tillbaka, mannen kan träningscykla igen och bloggskrivandet sker som tidigare vid det soliga skrivbordet, det gäller att utnyttja lägenhetens alla skrymslen till max.


Vardagen är i stort sätt tillbaka och det är bäst att njuta fullt ut av den sista påskdagen. Mannen lovat stå för matlagningen så jag får ledigt!

Hela helgen har jag haft fullt upp i köket, det innebär betydligt mycket mer tid än jag annars tillbringar där. Trevligt på ett sätt samtidigt som tiden för annat krymper oerhört. Hos oss har det inneburit en del experimenterande blandat med gamla recept. Av rödbets- och fetaostsalladen blev det till exempel vegetariska småplättar som komplettering till gårdagens lunch. De såg kanske inte så mycket ut för världen men de smakade gott.


Ha en underbar avslutning på påsken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar