söndag 20 mars 2016

Jordskalv och vårdagjämning

Snödroppar, krokus och magnolia i knopp. Sol som värmer och fågelkvitter men det var för någon dag sedan, nu är allt annorlunda. Från vår till vinter och en vårdagjämning på det, aprilväder i mars. Vi skulle kunna säga att detta är normalt ;) , hellre nu än senare.


Vad som inte är normalt är att få sms från äldre sonen där han beskriver att marken skakar. Killen pluggar i Luleå. I morse bekräftades det vi trodde igår, ett jordskalv utanför Piteå i vattnet, 3,9 på Richterskalan. Vibrationerna ruskade om allt och alla i ca 20 sekunder, lagom för att folk börjar undra vad som egentligen händer?

Kanske rörde marken på sig under mina systrar i min födelsestad? Kanske inte? Jag har inte hunnit fråga.

De vibrationer vi känner hemma hos oss är från bränsletågen som emellanåt dundrar förbi. Trafikverket säger att de håller en hastighet på 70 km/h ... knappast. Alla äldre hus som stått stadigt från 1800-talets senare hälft far illa. När vi står vid bommarna så kan både känna och se vibrationerna.

Idag testade jag delux sittning under min meditationspraktik, det fungerade! Inga höfter som skrek och blodet kunde flöda fritt i benen. Skönt! Jag kunde slappna av och andas. Finns ingen anledning att sitta mer spartanskt, jag kör delux från och med nu.


Over and out
Ha en skön dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar