tisdag 29 mars 2016

Testing, testing ...

Jag har fått nya skor av mannen i present, att promenera med i The Big Apple om en månad. Han vill att jag testar svikten och passformen under dagen ifall jag eventuellt vill byta modell. Så nu pryder dojorna mina fötter.


Jag är imponerad över färgen, mintgrön ... den skulle mannen aldrig köpa till sig själv! Passar mig, jag gillar skorna och de är sköna, finns tydligen i rosa också men det är inte min stil.

New York beware ...

Njuter av ytterligare två ting denna regniga dag, ett målat ägg som föreställer den förstfödde och en vacker träask från London.


Vad gäller ägget så skulle vi (kanske) kunna tro att det är en tolkning av Jesus med tanke på påskens kristna budskap. Just i detta fall är det annan modell, son nummer 1. Fickvännen målade vackraste äggen och på ett förevigade hon J. Ett minne från den påsk som varit och jag lovar att spara det kärleksfullt. Tack finaste C!

Skrinet har son nummer två handlat på en av Londons marknader, en vacker träask att förvara alla mina juveler (har typ inga men en hel del ringar och andra smycken). Så fin gåva! Kvar är att bestämma exakt var den ska få stå, måste hitta bästa platsen.


Tillbaka till mina mintgröna dojor, de ska inte bytas. Jag diggar dessa skarpt, de är sköna och bekväma. Jag kan hoppa, skutta, flanera och klättra ... passar mig bra.


Chao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar