lördag 5 mars 2016

Power of the elements: Jord och lukt

Jag har gjort det igen, hoppat på en ny utmaning. I väntan på jobbet jag letar (vikariat är också okey, kan vara en bra början) så letar jag ny inspiration och chans att utvecklas och växa. För tillfället har yogan fått stort utrymme.


Meditationskursen går hittills över förväntan, nu när jag slutat fundera på ifall jag andas rätt. Hela livet har jag lyckats syresätta kroppen så nu vilar jag mest i den vetskapen och flyter med, då fungerar också allt. Denna vecka sägs vara Hellweek, den period då många får svårt att sitta kvar. Kanske hade jag min direkt eller så har min svåraste utmaning ännu inte dykt upp?


Den nya utmaningen heter Power of the elements och kommer att sträcka sig över fem veckor. Nu handlar det om yoga, våra sinnen och hur elementen påverkar oss. I veckan fokuserars det på det första chakrat jord (elementet) och lukt (sinne).


Teknikgenomgång och utmaning t e x i form av att lägga ut bild på Instagram över valfri yoga position som beskriver just veckans chakra, detsamma med luktsinnet. Vad grundar mig? Vad är hemma? Vem är jag?

Denna utmaning är lekfull och rolig. Jag blir inspirerad och glad, dessutom kommer jag att utvecklas. Så ni som följer mig på Instagram får stå ut med att det troligtvis kommer att läggas ut ännu fler yogabilder än de som redan publicerats.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar