söndag 13 mars 2016

Power of the elements: Water

Nu avslutar jag veckans utmaning och känner mig nöjd. Jag har visserligen gjort den två gånger men det är okey. Inget nytt under solen ...

När jag arbetade som VM (visual merchandiser) i mode butik så lyckades jag hänga om tre gånger samma dag! Vi kan säga så här att en gång var tillräckligt för att ha fullt upp. Just denna gång så fick jag inga instruktioner utskickade på morgonen och eftersom jag hade koll på försäljning och siffror så hängde jag om efter eget huvud. Klar trodde jag ...

Vid lunch kom instruktionerna och det var ett ganska stort omhäng. Okey. Jag kavlade upp ärmarna och började om, fick skylla mig själv då jag trott att instruktioner från HK uteblivit denna dag. När jag var nästan färdig ringde min Sverige chef och undrade om jag var klar, hon hade några förändringar. Jag sa som det var och hon skrattade. "Så du jobbar dubbelt! Hinner du med ändringarna?" Nu var klockan ungefär två och tiden rann iväg. "Japp", svarade jag och hängde om för tredje gången. Power pointen kunde jag skicka in nästa dag.

Blev lite samma känsla med Powers of the elements/water, när jag trodde mig vara klar gick startskottet. För snabb ... igen. Jag meddelade min miss och fick lov att lägga upp fler bilder och filmklipp om jag hade lust så det har jag gjort.

Sinne: smak och element: vatten. Här kommer mina inskickade bilder/filmklipp:


Vätskor i balans


Smakrikt så det vattnas i munnen


Vinyasaflow: 
skulderstående, knä mot panna,
plogen och embryo

Ser fram veckans nya utmaningar med elementet ELD som tema, spännande. Färgen är gul men vilket sinne det handlar om vet jag inte i skrivande stund.

Hej, hej 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar