fredag 4 mars 2016

Kreativiteten tar nya vägar


Härom dagen skrev jag om hur Tiger dissade min hatt och fick mig att tänka om, låta hatten slippa det gula brättet och få återgå till en mer ursprunglig design. Jag valde att se vandalismen som en chans att komma vidare. Tack Mr Cat!


Igår kom jag på vad jag ska göra med brättet som ligger ovanpå en byrå och som jag har svårt att förpassa till papperskorgen. Något tilltuffsat men inte så pass förstört att jag ger upp, det måste finnas en plats även för denna detalj!?

Jag är min fars dotter och jag tror på återbruk, om kärlek finns så ökar möjligheten att överleva. Idag vet jag hur jag ska gå till väga, det finns en plan.


Efter att ha rotat bland mina gamla hattar och hittat den påskvariant jag gjorde på skoj i Mias Hattars begynnelse så har jag beslutat att begrava en hatt och låta en ny födas. Eller så här är det: av två tidigare hattar blir det eventuellt en ny. Vi får se. Mr Cat anser kanske att han har sista ordet? Det lär vi bli två om.


Allt som finns kvar av den tidigare påskhatten ryms i en liten plastpåse (fjädrar) samt ett ståltrådsskelett vilket förvisats till hattmateriallagret. I helgen ska jag påbörja mitt nya designprojekt. Spännande.  Hur det går/gick får ni veta längre fram.


Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar