tisdag 22 mars 2016

Power of elements: Air

Det snöar utanför fönstret och jag har precis landat på stolen för att börja skriva dagens blogg. Lite seg, trött efter morgonens yoga och meditation som jag låtit få ordentligt utrymme just idag. Nu kan jag vila.

Veckans utmaning vad gäller yoga och power of elements är luft och känsel. I morse postade jag första bilden som skulle vara en asana (yoga position) där händerna hamnar i fokus. Jag valde denna:


Annat jag ska fokusera på är hur beröring känns, hur det är att bli berörd och hur det är när jag själv tar i någon/något. Det första jag kommer att tänka på är Tigers mage som han fläker upp flera gånger per dag och vill bli kliad på. Det som händer handlar om att vi båda hamnar i någon form av trans. Katten spinner och njuter, jag blir varm in i varenda cell och fullständigt avslappnad.


Alla borde få ha tillgång till en mage som Tigers, vi snackar harmoni och lycka. När Mr cat känner sig nöjd så puttar han försiktigt bort mina fingrar och går iväg.

Vilken bild alternativt filmsnutt jag ska posta i morgon har jag ingen aning om, det ska vara en plats, en asana eller något annat som symboliserar luft, känsel eller andning. 


Glädje och lycka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar