torsdag 3 mars 2016

Bokat och klart


Så steg den in igen genom min dörr, energin. Viruset är borta och jag är mitt vanliga sprudlande jag igen. Så skönt! Dags att få lite gjort.

På skrivbordet här bredvid ligger en pocketguide och ett utskrivet häfte vilket mannen gett mig att läsa som inspiration. Blicken drar sig mot det nedre vänstra hörnet på skrivbordet och jag får svårt att fokusera. Dagens blogg tar ny vändning ... okey då.


För några veckor sedan bokade vi resa, jag och mannen, till New York. Under lång tid har vi pratat om att åka men så har någonting annat dykt upp och resorna har gått åt andra håll.  Den här gången var vår första idé att åka en weekend till Amsterdam. Mannen föreslog maj och då kontrade jag med:

"Varför inte New York? Vi kan väl kolla?"

Mannen nickade. Någon dag senare meddelade han att det var grönt, han får semester. Jippi! Äntligen blir trippen av, inga kids utan bara vi två. Nice.

När vi väl kom till skott och fixade flygbiljetter och hotell så la sig lugnet. Vi behöver inte bestämma någonting mer just nu, vi hinner. Det enda vi bör ordna är inresetillstånd. Den ansökan går dock fort och kostar ca 500 kr/pers ... vi hinner.

Det jag ser fram emot just nu är att gå över Brooklyn Bridge med kameran och att strosa i Central Park bland vårblommor och fågelkvitter. Känna stadspulsen, se den storslagna arkitekturen och chansen att bara vara, nyfiken. Jag kommer att få övertryck av alla intryck.

Det finns en vän där som jag lovat höra av mig till om biljetter bokats, jag ska. Vi kan ses en dag eller en stund, det som passar bäst för alla.


Må gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar