fredag 25 mars 2016

Med karta men utan kompassHar invigt påskhelgen med att gå en påskäggsorientering med en vän, bara vi två vuxna inga barn. Mötte en annan kompis som undrade över just detta?

Spelar väl ingen roll, finns barnasinne och leklust så go for it. En promenad runt slottet med karta och kontroller att stämpla. Vi rörde oss bland påskkäringar i alla åldrar, barnvagnar, harar, katter och påskgubbar. Solen sken och luften var frisk.


En folkfest, den karta vi hade behövde vi egentligen aldrig läsa av det räckte att följa folkmassan, det vi behövde kartan till var att samla åtta stämplar på sina anvisade platser.

Trots att vi pratade hela tiden och mannen emellanåt säger att jag tappar fokus när jag är i en diskussion så lyckades vi med vår uppgift. Vi gick i mål och belönades med var sitt stort påskägg. Det var inte allt, vi bjöds dessutom på grillkorv och dryck.

En trevlig familjefest med musik, tävlingar, erbjudanden och fika. Kanske detta ska bli en tradition? Oavsett hur det blir med den tanken så var det en trevlig start på påskhelgen.

Och om det skulle dyka upp någon liten eller stor påskkäring/påskgubbe vid vår ytterdörr så har vi godis att bjuda på, bara så att ni vet ;)


Glad påsk!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar