lördag 7 maj 2022

En smiley kikade fram

Det här med sexdagars arbetsvecka är inget jag förespråkar, för även om du tycker att det fungerar så blir vilan och återhämtningen kortare, vilket spelar roll speciellt när åldern lägger in sitt veto och hävdar att ta ut sin rätt.

Resultat: lite mosig i huvudet och seg men egentligen inte trött.

Idag vaknar jag med ett leende på läpparna då undertecknad vet att dagen är blank i alla fall vad gäller jobb. Det finns tid att vara hemma, tid att umgås och tid att ladda batteriet. 

Minnet av den smiley som plötsligt visade sig i stekpannan igår kväll (den jag inte gjorde med flit, mannen frågade haha) som bara dök upp då det flytande smöret/rapsoljan själv skapade sin form lockade till skratt och leenden, det glada ansiktet satte tonen för kvällen. Här har du den

Innan Astronauten åker söderut och hem till sig så hinner vi med en söndagsmiddag. Jag har bakat årets första rabarberkaka, skördat från den egna trädgården där mycket växer så det knakar framför allt efter gårdagens regnskur.

Känns fint att kunna plocka närodlat och ekologiskt samt att få tillfälle att njuta av livets goda med den närmaste familjen. Snacka om lycka att få ha sönerna hemma samtidigt om än enbart för en middag!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar