fredag 20 maj 2022

Lite mer än dripp och dropp


Idag avrundar jag vår New York resa och i morgon är vi tillbaka i nutid. I skrivande stund är vädret detsamma som i blogginlägget, något naturen välkomnar: regn. 


Dags för avslut och packning

Sista morgonen i New York för denna gång, för jag kan lova att det blir fler.



Ösregn ... suck. Vi hade tänkt gå i butiker denna förmiddag men stannar på hotellet. Jag kan meditera och yoga i lugn och ro. Mannen läser.

Igår firade vi Cinco de Mayo (5/5) på vår favoritpub Pigs n' Whistle at 2nd, en mexikansk högtidsdag. Det var fullsatt, högljutt och trevligt. Vi blev väl omhändertagna av en av våra favorit servitriser, en blond irländsk tjej. Dagen till ära hade hon flätat håret och bar en sombrero. Avnjöt de sista mumsiga hamburgarna, öl och Frozen Margurita.

Men nu är det som sagt vår sista dag. Efter lunch ska vi ta oss ut till Newark. Denna gång kommer vi inte att promenera till Penn Station för att ta tåget ut till flygplatsen. Vi funderade på att knalla något kvarter till Lexington Ave och ta tunnelbanan till Penn Station men i detta regn så lutar det mer åt en gul taxi till samma destination. Att ta taxi hela vägen med två tullavgifter samt annat tillägg blir svindyrt och är inte värt pengarna, nästan 100 $.


Nästa gång jag skriver blir nog hemifrån
Bye bye New York
for this time
I´ll be back


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar