fredag 27 maj 2022

Lejonkungens återkomst

Idag flyttar han hem, inte för att han egentligen vill utan för att ha möjlighet att spara pengar under sommarmånaderna inför flytten tillbaka till London i höst. Lejonkungen återvänder motvilligt ...

Minns själv hur det var att flytta hem en termin efter flera år av studier när undertecknad fått bestämma det mesta, som vad jag ville äta och när, ifall det behövdes diskas och städas samt tider för sömn och uppvaknande - det är inte enkelt att flytta tillbaka till föräldrarna (hur schyssta och bra de än är).

Vi är alla medvetna om detta så förutsättningar finns att allt ska gå relativt smidigt, dessutom finns poolhuset, vill Lejonkungen bo där så är det ingenting som hindrar honom.

Efter lunch är det dags för flyttlass och mannen hoppas att allt är packat när vi kommer, det har varit ett "krav" från pappan.

Sist återstår flyttstäd och det ansvaret har tilldelats mig, inte att jag ensam ska städa utan att se till att uppdraget slutförs. Lejonkungen får själv kavla upp ärmarna och skura - jag/vi hjälper till.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar