fredag 14 oktober 2016

Det kom ett paket


Har gått och väntat på ett paket, en ny yogamatta, hann dock få en annan försändelse först. Tänkte eller det var kanske precis vad jag INTE gjorde när jag fick för mig att paketet med yogamattan plötsligt flyttats till vår lokala Spel & tobaksbutik ...

Någonstans visste jag att det borde röra sig om en annan avisering men jag hade ju inte beställt någonting. Kunde det vara så att jag missat att avboka något bokpaket?

Jag meddelade expediten den fyrsiffriga sifferkombinationen och fick ett litet platt paket, definitivt ingen yogamatta! Mysafety stod som avsändare. Nycklar??? Men?

Väntar visserligen på privat larmkod till jobbet. Kunde det vara så att de skickar personliga nycklar och att jag ska lämna igen de jag fått? Verkar ologiskt. Varför skicka hem till mig, bättre vore väl att detta sköts via arbetet?


Många frågor snurrade i huvudet. Så öppnade jag brevet och i det hittade jag ett par av våra gamla lägenhetsnycklar? What?

Visar mannen som visslar till och meddelar att det är den nyckelknippa som lejonkungen sumpade för typ ett år sedan!

Han testar nyckeln i dörren och den passar. Lönar sig tydligen att lita på Mysafety. Nu kan katterna få tillbaka sin nyckel. Sonens hänger vi in i skåpet bredvid så länge.


Puss & kram

Länk till Josefine Bengtssons yogautmaning, Dag 15: Vänster näsborreandning
http://josefinesyoga.metromode.se/2016/10/15/yogautmaning-dag-15-vaster-nasborrsandning/#comments

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar