fredag 7 oktober 2016

I skyltfönstret


Min arbetsvecka är egentligen till ände men jag arbetar extra idag då vi är kort om personal. Har landat på nya jobbet och känner mig hemma, har faktiskt svårt att förstå att jag enbart arbetat i tio dagar.

Denna vecka har jag skyltat fönster och gjort ett stooort omhäng samt öppnat och stängt butiken. Det är precis som mannen sa till mig i morse att jag landat på riktigt. Från att frågande funderat på om jag valde rätt så är jag övertygad om att detta är vad jag vill (i alla fall just nu).


Härom kvällen när jag kom hem sent (från arbetet) så meddelade mannen att han kollat in de fönster jag skyltat.
"Vad tyckte du?", undrade jag.
"Jo bra men varför har du en docka som enbart bär skinnbyxor?"
"Va?"
" En skyltdocka hade bara byxor på sig ... ska det vara så?"

Fattade ingenting? Vilken docka pratade mannen om? Alla mina bar kläder. Så trillade enkrona ned när jag la ihop pusselbitarna. Så klart.
"Japp, det var jag ... är skyldig."

Berättade om kunden som letade polotröjan men inte hittade sin storlek. Hur jag kollat skyltdockan och bingo! Strippade dockan, gav tröja till kund och meddelade min kollega vad jag gjort. Visste att min duktiga assistent skulle åtgärda "skadan" så jag återvände till mina egna sysslor. Mannen måste ha passerat skylten precis när dockan enbart bar byxor.

Kan meddela att när jag kom till arbetet igår så var skyltdockan ordentligt påklädd.

Nu till dagens yogautmaning. Dag 8: Kråkan
http://josefinesyoga.metromode.se/2016/10/08/yogautmaning-dag-8-krakan/#comments


Här är min kommentar angående dagens asana:
God morgon! Kråkan har tagit mig ganska lång tid att komma underfund med, att hitta rätt teknik och att våga luta mig framåt. Allt har sin tid och idag, denna morgon stod jag kvar i först tjugo och sedan femton sekunder! Är så tacksam för att jag orkat hålla tillbaka mitt ego och klarat att skynda långsamt. :) Är så glad att jag kör en liten morgondiscodans i enbart trosor!!! Ha en ljuvlig lördag alla underbara yogisar! Kram <3
Mia Haglöf 2016-10-08 07:54:13


Ha en skön lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar