lördag 15 oktober 2016

Objuden gäst, faktiskt inte ens välkommen


Plötsligt så händer det ... trodde inte men helt utan förvarning knackade det på dörren. Varför öppna tänkte jag? Har ingen lust i alla fall.

Då bröt den sig in. Ingen av oss märkte någonting förrän väckarklockan ringde i fredags. Min hals var inte sig lik, den kändes torr och irriterad. Någon form av virus hade attackerat mig under natten och nu var det bara att gilla läget, ibland har vi inget val.

Så jag letade fram en halv påse Fisherman friend och gick till jobbet. Läget var inte akut, enbart skrovligt. Knaprade halstabletter hela dagen. Fixade några ärenden på vägen hem och mötte mannen i trapphuset. Vi skulle lyxa med Feskarns Fredagsmyspåse.


När dörren låstes upp och vi gick in till oss slappnade jag av efter min intensiva arbetsvecka. Då beslöt viruset att slå till, halsen gick från irriterad till ond. Bafucin, vitt vin och skaldjur ...

Knaprade halstabletter hela natten och bestämde mig för att jag skulle må betydligt bättre på morgonen. Det gjorde jag (vad gäller halsen) men kroppen uppmanade mig att vila. Kanske förhöjd temp?

Ingen långpromenad, endast lugn yoga, och sen en lång lazy lördag. Har kollat film med min laptop på magen och bara vilat. Snabbkurerat mig inför middag hos kompisar. Skönt med "komsomduär" vänner. Har en härligt lång söndag att vila på i morgon. Så bye bye virus, nu räcker det!


Kram!


Länk till yogautmaningen, dag 16: Höger näsborreandning


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar