måndag 10 oktober 2016

Med huvudet över en hink


I helgen brottades vi med att vara frånvarande föräldrar, av känslan att inte finnas nära samt frustrationen att inte kunna göra någonting ...

Borta i Vancouver insjuknade sonen i magsjuka. Kräktes nonstop i ett dygn. Okey det är väl ingen fara tänker du kanske? No big deal eller?

Om man är diabetiker så är det inte helt önskvärt. Dessutom blir man knappast poppis om du som sonen just nu bor på ett hostel. Ingen bryr sig om dig annat än att du kan vara källan till ett elakt magvirus. I detta fall tror sonen att kräkningarna kom av något han fått i sig. Killen gjorde så gott han kunde och nu verkar kroppen hämtat sig. Kanske var det pizzan han åt, kanske inte?

Stackarn missade Thanksgiving middagen men förhoppningsvis inte jobbintervjun. Hemma hos oss har mannen knappt sovit en blund. Tidsskillnaden innebar nattliga samtal för att kolla läget.


Idag ska jag på kurs, på jobbet. Alla VM (visualisera merchandiser) i butikskedjan kommer till oss. Vi ska hänga om och "leka", inspireras och lära känna varandra i två dagar. Sååå kul!


Nu till Josefine Bengtssons yogautmaning. Här är länken till dag 11: Sama Vritti
Från och med idag och 10 dagar framåt kommer vi att lära oss olika andningstekniker.

http://josefinesyoga.metromode.se/2016/10/11/yogautmaning-dag-11-sama-vritti/#commentsHa en härlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar