torsdag 27 oktober 2016

Sömnrubbningar


I två nätter har jag arbetat och hängt om butiken. Planerat, flyttat runt och vaknat på småtimmarna för att sedan ligga och vrida mig med snurrande tankar.

Kan konstatera att det är jobbigare att arbeta hemma i sängen än att vara på arbetet och fysiskt genomföra den stora omhängningen. Kan inte påstå att jag varit utvilad när väckarklockan ringt.


Kreativiteten tar inte ledigt bara för att arbetsdagen gör det. Den strävar framåt, vill slutföra och göra klart. De gånger jag lämnar ett arbete halvfärdigt så får jag ofta sota för det. Hjärnan vill bocka av och gå vidare.

Igår avslutade jag uppdraget och kan glatt meddela att hjärnan och kreativiteten tackar mig genom att låta mig få en härlig natts sömn. Är dessutom ledig denna fredag så jag kan softa, göra precis som jag vill och bara vara. Underbart!


Har påbörjat en ny ull/tyghatt i rött, kanske syr jag mer på den? Kanske inte?

Först på dagens todolista står egen yoga och sen Josefine Bengtssons utmaning. Idag finns en bra sammanfattning och förklaring hur du kan sätta ihop ett yogaflöde. Här kommer länken till den sista, Dag 28: Din sekvens

http://josefinesyoga.metromode.se/2016/10/28/yogautmaning-dag-28-din-sekvens/#comments


Puss och kram!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar