söndag 9 augusti 2020

Förtroenden och illamående i kvadrat

Hade en söndag som både fyllde mitt batteri, gav mig massor av energi och senare dränerade mig till värsta illamåendet.

Startade morgonen med en längre löptur och därefter egen yogapraktik på vår altan. Ljummen vind och lagom temperatur. En början på dagen som jag kommer att minnas och längtansfullt sakna när sommaren övergår till höst och senare vinter. 

Resten av dagen ägnades åt poolhäng med en kär vän. Massor av prat och bad, att bara få vara och låta alla "måsten" vänta. Bästa medicinen för mig!

Varvat med lättja och njutning fick jag ta del av "hemligheter" och tabustämplade förtroenden, sådana som när givaren väljer att berätta blir till den finaste presenten. Att just jag blir vald som mottagare. Att få lyssna och förvalta information är stort, speciellt när det kommer från hjärtat. För mig är det en ära och jag fylls både av tacksamhet och glädje. 

Senare kom baksmällan. Efter sol och bad (i flera timmar) valde jag att leka i min yogagunga, den som är placerad under ett äppelträd. Normalt sett påverkas jag inte längre av att hänga uppochner men igår gjorde jag det. Trots att min sekvens innehöll pauser för att neutralisera så blev jag sjukt illamående. Antar att solen bidrog. Det var först efter Resorb och druvsocker som kroppen svarade.

"Mat!", skrek varje cell av mig och eftersom undertecknad försöker tona in så ställde jag mig vid spisen och lagade en ordentlig söndagsmiddag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar