lördag 1 augusti 2020

Ingen kom!?


Åh, yes! Äntligen sommarvärme igen. Tänk att en molnfri himmel och temperaturer på 25 grader kan skapa sådan lycka. Att få hänga vid poolen. Få bada och lyssna på sommarpratare i efterhand, dagar som igår och idag, de är livet.

Startade dock morgonen med en yinklass som inte blev av. Kollade bokningar och schema innan jag åkte hemifrån. Förberedde klassen, tände ljus samt droppade doftaromer i ljuslyktans vattenskål. Lät musiken flöda i rummet och satte mig att invänta mina yogisar. Det kom ... inga!??


Väntade i en kvart, plockade därefter undan samt släkte ljusen. Jaha ... så kan det också bli. Kanske för fint väder?

Faktum är att samma scenario har hänt mig tidigare i veckan, fast då tvärtom, vid spöregn. Det var när jag skulle leda barnyoga utomhus. Jag förstår att barnen uteblir när regnet vräker ner men samtidigt så planerar, förbereder och blockar jag tid i min kalender. Att komma i tid och få gå hem igen, tja det är förståligt men lite surt. Missar du en tid hos frisören, läkaren eller någon annan yrkeskunnig så debiteras du. 


Gårdagens yinklass kan jag fakturera eftersom bokningarna låg kvar fram till klassen skulle börjat. Vad som händer med barnyogan får vi se. De hade skickat ett sent sms som jag missade på grund av att jag redan satt i bilen och var på väg. 

Nåja, idag släpper jag veckans uteblivna klasser och väljer att njuta, av nuet och det härliga sommarvädret.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar