måndag 10 augusti 2020

Hur skulle det gå denna gång?

Flyttade delvis ut "mitt kontor" i trädgården under gårdagen, då det kändes fel att stänga in sig inomhus när jag faktiskt kan utföra vissa planeringsmoment i det gröna. Bäst att passa på att njuta så länge som det möjligt.

Och att bada i poolen på sin lunchrast är rena rama lyxen!

Illamåendet i förrgår efter att ha hängt uppochner höll i sig hela kvällen och mannen undrade om det kunde vara Kristallsjuka? Något som jag knappt vet vad det är. Äta och vila var det jag gjorde och senare när det väl var dags att sova så hade all energi återvänt, DÅ ville kroppen upp men inte jag.

Så det var med viss bävan jag ägnade ungefär en kvart åt att vända mina perspektiv, fötterna upp och huvudet ner. Hur skulle det gå denna gång? 

Förutsättningarna var goda, gungan hänger i skuggan och det var morgon. Hade absolut ingen lust att brottas med nytt illamående, speciellt inte när två timmars aerialträning bokats in senare ... tack och lov så gick det bra.

Fick dessutom ett meddelande om att vi behövde boka om vår träff och faktiskt så tror jag att kroppen applåderade. Att få en vilodag från yogagungan och sekvensering för mötet kändes som en verklig lottovinst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar