tisdag 18 augusti 2020

Så skönt, då var det inget fel på mig!

Så har terminen startat och min kalender ser något annorlunda ut. Vissa bokade tider är ungefär som i våras och andra är annorlunda. 

Igår ringde min väckarklocka, det har den inte gjort på hela sommaren. På schemat stod det morgonklass. Motvilligt steg jag upp, klädde mig, gav katterna frukost och gav mig iväg. Normalt sett (denna sommar) så vaknar jag sällan före den tidiga yogaklassen börjar.

Mitt huvud var tungt och kroppen seg trots att våra fyrbenta låtit mig sova hela natten. Så varför kändes det som om jag hade skallen under armen? Och hur kom det sig att huvudvärken skuggade mig, lurade någon meter bakom redo att hoppa fram och ropa BUUH! 

Har märkt att jag fått en ökad känslighet för temperatursvängningar samt om eventuella åskväder eller lågtryck hänger i luften. Men vad visste jag, kanske var det enbart trötthet i den tidiga morgontimmen?

Att få komma till studion och möta ett gäng yogisar är ett härligt sätt att vakna på. Checka av hur deras sommar varit och dricka lite te tillsammans. Det visade sig att fler än jag kände sig tunga i huvudet och de andra påstod att det var lufttrycket som påverkade oss.

Så skönt, i så fall var det inget fel på mig! 😜

Morgonklassen filmades live (för de som önskar yoga hemma och på så sätt minimera risk för coronasmitta) och när vi praktiserat klart återvände jag hem för en skön dusch och lugnare administrativt arbete fram till lunch.

Min måndag (i förrgår) blev intensiv och full av arbete så att få softa hemma, arbeta i trädgården och senare träna innan middagen var vad jag behövde. En ledig veckokväll är härlig lyx för mig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar