torsdag 9 september 2021

Kärt besök

Idag vaknar Astronauten i sin lillebrors gamla rum. Jag hämtade honom igår kväll vid tåget och det känns härligt att ha honom "hemma" över helgen. Visst ... han ska arbeta idag samt antagligen hänga med brorsan eller någon kompis ikväll men A finns i huset oavsett om han schema är mer eller mindre fullbokat.

Jag kan krama om, prata med och njuta de stunder vi får vilket hela mitt väsen jublar över. Våra söner har inte funnits i vårt vardagsliv på många år eftersom de bott på annan ort eller utomlands (sedan de tog studenten), så varje sekund tillsammans är värdefull.

Annars faller fortfarande både äpplen och päron till marken. Ofta krockskadade vilket innebär att de läggs i lådor och fraktas direkt till återvinningens container för fallfrukt för att så småningom förvandlas de till biobränsle. Ett arbete som (just nu) behöver göras om och om igen.

Mellan arbetspassen i trädgården är det skönt att ta ett dopp. Vattnet är uppfriskande svalt då vi slutat värma upp det. Långt ifrån vinterbad men ger ändå en energikick för både huvud och kropp.                                                               Önskar dig en skön fredag!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar